Retete de sufet
Pieptul de pui il spalam dupa care il stergem cu servetele, il taiem in felii nu foarte subtiri ca pentru snitele.
Intr-un bol adaugam condimente dupa gust, amestecam cu o lingura ulei si condimentam carnea, acoperim bolul si lasam cca 10-20 min deoparte.
In tigaia antiaderenta adaugam untul taiat cubulete la temperatura camerei cu 1 lingura de ulei. Cand s-a topit, adaugam carnea si o prajim pe ambele parti. Scoatem pe un platou carnea si o acoperim.
Eu am facut sosul in tigaia in care am prajit carnea, in untul ramas am adaugat catei de usturoi curatati si taiati felii pe lung, am lasat cateva secunde sa se caleasca,dupa care am adaugat smantana si gorgonzola taiata cubulete.
Amestecam continuu in sos (focul sa fie mic ca sa nu clocoteasca); cand branza s-a topit, adaugam bucatile de carne si lasam sa fiarba cca 2-5 min la foc mic.
Potrivim cu condimente dupa gust.
La final adaugam cascavalul ras si amestecam pana ce se topeste.