Piept de pui cu smantana si pesmet

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 2 Mar 2010 | 7320 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui
  • 1 ceasca de smantana
  • 1/2 ceasca pesmet
  • sare,piper,ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu smantana si pesmet:

Pieptul de pui se feliaza si se bate cu ciocanul pt snitele;se aseaza intr-o tava unsa bine cu ulei.Peste pieptul de pui se pune smsntana si se uniformizeaza,si apoi se cerne peste,pesmetul.Se baga la cuptor pana se rumeneste(aprox 30 min)

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smantana si pesmet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

madi_marin 1

16.04.2010, 13:36

asta vreau sa incerc si eu astazi.....

Pasiune pentru bucatarie 1

16.04.2010, 19:39

ma bucur ca iti place

adry88 1

07.07.2011, 11:58

nu am mankat pana acum am sa incerc si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in crusta de ierburi aromate