Piept de pui cu masline

de MotanLaOale in Pui, 9 Mar 2017 | 4333 vizualizari

 

Facuta la cererea fiului meu. Foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui (600g)
  • 5 cepe mari
  • 300 g masline fara samburi
  • 100 ml ulei
  • 5 linguri pasta de tomate
  • piper
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu masline:

Pieptul de pui se curata si se taie bucati.

Ceapa se curata si se toaca la robot, pana se face aproape pasta sau se da pe razatoarea fina.

Maslinele se spala in apa rece si se pun la scurs.

Se pune uleiul intr-o cratita si se caleste ceapa 4-5 minute. Se adauga maslinele si apa si se lasa la fiert. Se presara sare si piper si se adauga si pasta de tomate.

Bucatile de piept se prajesc intr-o tigaie, in 2 linguri ulei. Cand sunt prajite pe ambele parti, se adauga in cratita. Se mai fierbe totul 20 de minute, pana scade sosul sau se pune in cuptor.

Eu am introdus-o in cuptor pentru 30 de minute, pana a scazut sosul si a iesit uleiul deasupra.

Se mananca calda.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu rozmarin și măsline