Piept de pui cu dovlecel

de Bya Ralu in Pui, 11 Aug 2015 | 3004 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • 1 dovlecel zucchini
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 1-2 linguri ulei de masline
  • vegeta/piper
  • 1 pahar de apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu dovlecel:

Pieptul de pui se taie fasii si se pune cateva minute la prajit in uleiul de masline.

Ceapa se taie solzisori si se adauga peste pieptul de pui.

Dovlecelul se spala bine, nu se curata de coaja,se taie fasii lungi sau bucati mai mici, dupa preferinte, iar morcovul se taie rondele.

Se pun pe rand bucatiile de dovlecel, rondelele de morcov si condimentele.

Se pune 1 pahar de apa si se acopera cu capac,lasam la foc potrivit circa 5-10 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui