Piept de pui cu cascaval la cuptor

de liliana114 in Pui, 22 Iun 2016 | 27968 vizualizari

 

Este o reteta simplu de preparat, dar foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 600 gr piept de pui
  • 100 ml smantana
  • 200 gr cascaval
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu cascaval la cuptor:

Pieptul de pui se spala si se portioneaza in bucati mai mici, dupa care se asaza intr-o tava.

Cascavalul se rade pe razatoarea mare.

Se prepara un sos din usturoiul pisat, smantana, sare si piper care se adauga peste pieptul de pui si se unge bine toata carnea. Deasupra se pune cascavalul ras.

Se da la cuptor la 200 °C pentru 30 de minute sau pana s-a rumenit deasupra.

 

TIPS-URI

1

Daca va place, in sos mai puteti adauga putin patrunjel tocat.

2

Cald sau rece este la fel de bun. Se poate servi alaturi de garnitura preferata, eu am ales pastai, dar merge foarte bine si alaturi de orez sau piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de cartofi cu piept de pui