Piept de porc la gratar cu cartofi noi

de xana in Porc, 6 Iun 2014 | 7740 vizualizari

 

Noua ne place mult pieptul de porc facut pe gratar si prefer sa-l las cat mai rumen pentru a se topi cat mai mult din grasime.

 

INGREDIENTE

  • 6-7 felii subtiri de carne de porc de pe piept
  • sare
  • Pentru sos(folosit in timpul coacerii carnii):
  • cca 100 ml ulei
  • 3 catei de usturoi pisati
  • oregano
  • boia de ardei
  • sucul de la o lamaie
  • Pentru cartofi:
  • cca 500 gr cartofi noi
  • boia de ardei
  • 2 catei de usturoi pisati
  • sare
  • piper
  • 5-6 linguri ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc la gratar cu cartofi noi:

Curatam cartofii si ii condimentam cu celelalte ingrediente. Ii punem intr-o tava si ii dam la cuptor, la 200 de grade pana se rumenesc.

Amestecam bine toate ingredientele sosului si ne luam la indemana o pensula.

Dam carnea cu sare si o punem pe gratarul incins si cu ajutorul pensulei o ungem din cand in cand cu sosul, pana se rumeneste sau pana credeti ca este gata.

Servim alaturi de cartofii noi, care vor fi gata in aproximativ o ora si salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc la gratar cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

laura_n 1

06.06.2014, 13:35

mai poti sa comentezi ceva......

cristeena20 1

06.06.2014, 13:40

foarte bun!!!unul din felurile mele preferate de porc...

MotanLaOale 1

06.06.2014, 15:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Sarmale de porc în frunză de viță - pentru Crăciun