Piept de porc fiert in zeama de varza

de Valclaudia in Porc, 22 Dec 2013 | 9723 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept de porc
  • zeama de varza
  • 1 foaie de dafin
  • boabe de mustar
  • boabe de piper
  • boabe de ienibahar
  • sos de soia
  • usturoi granulat
  • fulgi de chilli
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc fiert in zeama de varza:

Spalam pieptul de porc,apoi il crestam bucati, lasand soricul intact (vezi foto).

Punem pieptul astfel crestat intr-o cratita, adaugam zeama de varza in care am pus boabele de mustar,piper si ienibahar si foaia de dafin.

Lasam sa fiarba la foc potrivit pana patrunde furculita usor in carne.

Scoatem pe o farfurie, cat este cald il stropim din abundenta cu sos de soia, presaram usturoi granulat si fulgi de chili.

Punem la frigider si cand s-a racit servim cu gogonele murate.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc fiert in zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de porc cu soric crocant