Piept de porc aromat

de Bunica in Porc, 15 Sep 2013 | 3427 vizualizari

 

Cred ca o sa va placa !

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati piept de porc
  • 200 ml. vin
  • Baza Mirodenia (Fuchs)
  • 1 lingurita cimbru
  • 2 linguri otet balsamic
  • 3 catei de usturoi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc aromat:

Marinata: se amesteca otetul balsamic ,baza Mirodenia (Fuchs) si cimbru.

Pieptul de porc se spala si se pune la macerat pentru 1-2 ore in marinata pregatita anterior.

Dupa acest timp se pune intr-o tava pieptul de porc ,zeama lasata,usturoiul  si vinul.

Se da la cuptorul preincalzit la 200 grade pana se rumeneste si carnea incepe sa se desprinda de pe os.

Se serveste cu sau fara garnitura, cu ketchup sau muraturi.

TIPS-URI

1

Daca nu va place cimbrul fiecare poate folosi condimentul preferat,dar care se potriveste la carnea de porc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc aromat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

16.09.2013, 11:20

Lia_ 1

16.09.2013, 20:38

Krystyan Trendy 1

28.10.2013, 19:07

bun

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc la gratar