un fel de mancare pentru cei care mananca foarte crocant :D:D
inspiratia mi-a dat-o Rivka, prin una din retetele ei :p
Pieptul se spala foarte bine, se transeaza si se condimenteaza.
Drept condimente am folosit un amestec din: o lingurita cu busuoic, o lingurita cu cimbru, un varf de lingurita cu praf de chilli si putina sare.
Peste carnea condimentata se toarna 3 linguri cu sos de soia.
Bolul in care avem carnea il acoperim cu o folie de plastic si-l dam la frigider pentru o ora.
Intre timp se pregateste un amestec din sare, apa si faina, intr-un bol.
Dupa aceea carnea se ia si se da prin amestecul de faina si apoi prin pesmet.
Se aseaza pe o tava tapetata cu faina si se baga la cuptor la foc mic.
Eu le-am lasat 45 de minute, cat sa fie crocant deasupra si fraged inauntru.
Eu le-am servit alaturi de legume sote (aici e reteta: http://www.bucataras.ro/retete/3639/legume-sote.html )
Pofta buna!
1
carnea se transeaza astfel incat sa nu fie prea subtire