Piept de curcan marinat in crusta de mustar si ierburi aromatice la cuptor

de Tabita _ in Curcan, 3 Mai 2020 | 10668 vizualizari

COMENTARII (30)

Tabita _ 1

05.05.2020, 00:16

Multumesc Rocsi

Ancutsa 1

06.05.2020, 10:17

mihaelar63 1

06.05.2020, 23:16

Imi place si am sa pun reteta la favorite

mihaelar63 1

06.05.2020, 23:17

In prima faza mi-am zis ca poate sunt prea multe 10 frunze de salvie . Uscate au aroma mai puternica . Apoi am vazut in imagini ca este vorba de salvie proaspata

Tabita _ 1

07.05.2020, 01:00

Mihaela, esti minunata, ai un ochi vigilent
Multumesc din suflet! Ma simt onorata!
De curand mi-am achizitionat salvia. De mult mi-o doream.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]