Piept de curcan marinat in crusta de mustar si ierburi aromatice la cuptor

de Tabita _ in Curcan, 3 Mai 2020 | 10435 vizualizari

COMENTARII (30)

Tabita _ 1

05.05.2020, 00:16

Multumesc Rocsi

Ancutsa 1

06.05.2020, 10:17

mihaelar63 1

06.05.2020, 23:16

Imi place si am sa pun reteta la favorite

mihaelar63 1

06.05.2020, 23:17

In prima faza mi-am zis ca poate sunt prea multe 10 frunze de salvie . Uscate au aroma mai puternica . Apoi am vazut in imagini ca este vorba de salvie proaspata

Tabita _ 1

07.05.2020, 01:00

Mihaela, esti minunata, ai un ochi vigilent
Multumesc din suflet! Ma simt onorata!
De curand mi-am achizitionat salvia. De mult mi-o doream.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]