Pide

de cristina1985 in Pizza, 16 Aug 2014 | 2589 vizualizari

 

Pide nu sunt altceva decat pizza turceasca.Se pot face cu carnati, ciuperci, rosii, masline, ardei, cascaval, ,ou.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 2 lg ulei
  • 25 gr drojdie
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 250 ml apa calduta
  • cascaval
  • 1 piept de pui
  • ardei rosu
  • carnati (4 subtiri)
  • ciuperci(un borcan)
  • porumb
  • ketchup
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pide:

Carnatii se taie in bucati se se prajesc.

Se fierbe pieptul de pui 1 ora si se taie in bucati.

Ardeiul copt se curata de pielita si se taie in bucati.

Drojdia se amesteca cu lingurita cu zaharul. Cand se subtiaza amestecul se pun celelate ingrediente.Se framanta 10 minutesi se lasa la crescut 1 ora.

Aluatul se imparte in 6 bucati.Fiecare bucata ( cate doua se introduc in cuptor)o intindem in forma ovala, iar marginile i le rasucim. Punem ingredientele pe straturi ( astfel incat sa ajunga la 6 blaturi).Se mai poate lasa la crescut 45 minute dupa ce s-au asezat ingredientele ( dar nu e obligatoriu)

Cele doua blaturi se tin la cuptor 20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pide cu carne tocata (pizza turceasca)