Piadine aromate

de Miha in Piine, 15 Oct 2009 | 4535 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina integrala
  • 1 lingurita sare
  • 1 catel usturoi pisat
  • 160 ml apa calduta
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piadine aromate:

Faina se amesteca intr-un castron cu sare,apoi cu restul ingredientelor. Se framanta pana aluatul devine neted si elastic.

Lasam putin aluatul sa se odihneasca, apoi il impartim in 5 parti egale.

Fiecare bucatica de aluat o indindem cu sucitorul pe masa infaina, cat mai subtire posibil.

Intr-o tigaie teflonata bine incinsa se coc piadinele pe rand cate 2 minute pe o parte si 1 minut pe cealalta. Se pastreaza calde sub un prosop pana la servire.

Foarte aromate si delicioase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piadine aromate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Miha 1

15.10.2009, 22:50

Multumesc Cristi! Azi am fost la Plafar si mi-am facut provizii de faina integrala si de secara.

Miha 1

15.10.2009, 22:51

Am pus acum si reteta de la mancarea cu care am servit aceste piadine.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine suedeza, cu faina integrala si seminte