Petale de liliac cristalizate

de Lau in Dulciuri, 5 Iun 2015 | 2678 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g petale
  • 1 albus
  • 50 g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Petale de liliac cristalizate:

Albusul se bate cu cateva picaturi de apa pana incepe sa faca bule deasupra.

Cu ajutorul unei pensule ungem uniform si subtire fiecare petala,presaram zahar deasupra si le asezam pe o hartie de copt sa se usuce,intr-un loc ferit de lumina soarelui timp de 48 ore.

Dupa care le punem intr-un borcan si le pastram la frigider sau la congelator.

Pentru zaharul cu flori-intr-un borcan adaugam un strat de zahar.petale de lilac,zahar si deasupra liliac.Punem intr-un loc ferit de lumina cca 7 zile dupa care indepartam florile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Petale de liliac cristalizate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert tort de bezea special