Pestisori prajiti in crusta crocanta

de cristeena20 in Crap / Caras, 18 Mai 2014 | 5154 vizualizari

 

Acesti pesti au fost cu atat mai savurosi deoarece au fost pescuiti de noi...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de pestisori caras
  • sare, piper, putin usturoi pisat
  • lamaie
  • 5 lingurifaina
  • 7 linguri faina de malai
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pestisori prajiti in crusta crocanta:

- Curatam bine pestii si ii punem cu sare, piper, usturoi  si suc de lamaie sa stea cateva ore (chiar si cu o seara inainte). Ii scurgem, apoi ii dam prin faina amestecata cu faina de malai, sare, piper si ii frigem in ulei incins.Se scot pe un prosop de hartie absorbant . 

- Ii servim fierbinti alaturi de o mamaliguta cu mujdei. Aici s.a votat orezul cu rosii. Va recomand si eu aceasta garnitura alaturi de peste. Merg tare bine impreuna. Si bineinteles nu uitati salata si un vin alb sau verde, rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pestisori prajiti in crusta crocanta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

cristeena20 1

18.05.2014, 20:15

multumesc

Valclaudia 1

18.05.2014, 20:41

pap si eu unul daca-l decapitezi

cristeena20 1

18.05.2014, 21:09

lasa ca si cuc ap merge, il pui deoparte..hehe ( noi aici asa preparam pestii, cu cap cu tot..nu ma itnrebati de ce..)

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste prajit cu garnitura de spanac