Peste spada la grill

de mihaelar63 in Peste, 29 Noi 2021 | 4491 vizualizari

 

   Ne place pestele indiferent daca este de apa dulce sau de apa sarata.   Tocmai am gasit file de peste spada si ne-am rasfatat cu el .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr file de peste spada -[2 buc]
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 lamaie zeama lamaie
  • piper cu lamaie
  • fulgi de chilli
  • usturoi granulat
  • sare
  • 400 gr cartofi
  • 2 linguri unt -optional
  • patrunjel verde
  • salata de rosii cu masline si cheddar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste spada la grill:

  1.  Bucatile de peste se sareaza si se stropesc cu zeama de lamaie . 
  2.   Condimentati cu usturoi granulat  ,piper cu lamaie si fulgi de chilli .
  3.  Ungeti cu ulei de masline si puneti pestele macar 30 minute la rece sa se marineze .
  4.  Feliile de peste spada se pregatesc la grillul incins .
  5.  Cartofi se curata si se fierb in apa cu sare .
  6. Serviti pestele spada cat este cald  cu garnitura de cartofi natur si patrunjel verde .
  7.  Daca doriti cartofii fierbinti  se pot amesteca cu unt . Eu am dorit sa nu avem aport mare de calorii si nu am mai pus unt .
  8. Alaturi puneti salata preferata . Noi am avut salata de rosii .
  9.  Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Daca doriti cartofii fierbinti se pot amesteca cu unt . Eu am dorit sa nu avem aport mare de calorii si nu am mai pus unt .

2

Pe viitor voi prepara si un sos la acest peste care fiind un rapitor are carnea mi ferma .

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste spada la grill" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Macrou la grătar