Peste rasol

de ana in Peste, 26 Iun 2010 | 5576 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr peste
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 1/2 ceapa
  • 1 rosie
  • 20 gr otet
  • sare
  • usturoi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste rasol:

Pestele il punem la fiert cu morcovul taiat rondele,ardeiul si ceapa taiate ,otetul ,si asezonam cu sare .

Il fiebem cca 30 de minute,timp in care feliem rosia si o gratinam .Pregatim mujdei de usturoi si servim alaturi de peste .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste rasol" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

nadina73 1

26.06.2010, 23:11

super bun si eu vreau nota maxima anuto super bun

nadina73 1

26.06.2010, 23:12

vai danuta da ce severa mai esti cu bietul copil ,eu nu am tinut cont chiar asa de stric cu mancarea dupa 7 luni iam dat orice in afara de fasole ,varza si afumaturisi sant mari si voinici

ana 1

27.06.2010, 07:45

Nadina exact ,cam de acelasi lucru am tinut si eu seama ,mai adug carnita de porc si prajelile.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Peste la dry cooker