Peste pane cu cartofi si mujdei

de nadina73 in Mancaruri de post, 28 Mar 2010 | 7044 vizualizari

 

azi sant floriile iar pentru cei care postesc e dezlegare la peste asa ca am facut peste azi

 

INGREDIENTE

  • rondele de peste orice tip va  place(peste congelat 10 buc)
  • faina
  • apa minerala
  • sare,piper
  • usturoi 4-5 dinti
  • 3-4 miez de nuca
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste pane cu cartofi si mujdei:

se descongeleaza, se sareaza pestele si se pipereaza apoi se lasa 2 ore la rece (pentru a intra putin sarea in el) dupa care se da prin faina amestecata cu apa si putina sare, se prajeste in ulei se serveste cu garnitura de orez sau cartofi si bineneteles cu grozavul mujdei de usturoi

Mujdei: se zdrobeste usturoiul, se piseaza bine la fel si nuca, se pune sare si se amesteca bine, apoi se adauga cate putin ulei pana se face ca o maioneza. se poate pune acum si putina apa minerala sau daca nu e de post cu smantana e grozava

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pane cu cartofi si mujdei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi in crusta de mustar si susan