Peste la cuptor cu dovlecei si busuioc

de vero_closca in Salau, 10 Aug 2010 | 14715 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg peste(eu am avut salau si platica)
  • 2 cartofi
  • 2 dovlecei
  • 2 aredei
  • 2 rosii
  • cimbru
  • piper
  • o crenguta de busuioc
  • 50 ml ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor cu dovlecei si busuioc:

se curata si se spala pestele si legumele.

cartofii se taie felii,dovleceii cuburi,ardeii si rosiile felii.

se unge o tava cu ulei ,se aseaza cartofii si dovleceii,se pune pestele deasupra,se presara cu sare,piper si cimbru apoi se adauga ardeiul si rosiile,frunzele de busuioc si uleiul.

se da la cuptor pt 45 de minute.

se serveste cu busuioc proaspat tocat deasupra.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor cu dovlecei si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

vero_closca 1

12.08.2010, 23:29

nu am disparut doar ca am avut niste probleme de sanatate.multumesc de furcu

Bunica 1

14.08.2010, 19:57

Un deliciu !

Rahela Velicu 1

22.06.2021, 00:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulou de peste