Peste la cuptor

de gyorgy in Peste, 15 Mai 2013 | 5744 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • peste
  • ulei
  • sare
  • piper boabe
  • usturoi
  • foi dafin
  • vin alb
  • apa
  • patrunjel
  • lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor:

Pestele se  aseaza intr-o tava pentru cuptor si se condimenteaza.

Se adauga uleiul, vinul, putina apa, sare, piper boabe, rondele de usturoi, foi dafin. Si pestele este gata pentru cuptor.

Dupa ce scoatem pestele de la cuptor stropim cu putina lamaie si presaram cu patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]