Peste la cuptor

de Lau in Peste, 2 Mar 2011 | 7214 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • peste
  • pesmet
  • 2 oua
  • 1 capatana usturoi
  • condimente pentru peste
  • sare
  • o lingura margarina
  • 100g ulei
  • 1 pahar de apa(200)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor:

spalam si curatam pestele bine, ungem tava cu margarina. Intr-o farfurie punem pesmet, in alta farfurie batem ouale cu un pic de sare. Condimentam pestele si il dam prin ou, apoi prin pesmet si din nou prin ou. Asezam in tava cu pielita in sus, repetam pana terminam tot pestele. Punem uleiul in tava si  un pahar de apa. Dam la cuptorul incalzit.

Curatam usturoiul si il pisam, adaugam un pic in tava cu peste, restul il facem mujdei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

Lau 1

03.03.2011, 19:49

onesta ce glumeata esti,imi place

mamaieelena 1

07.03.2011, 14:44

stefanvictor 1

17.07.2013, 12:54

O reteta foarte interesanta si pentru ca pestele exista deja in frigider, chiar astazi am sa-l pregatesc in acest mod. Totusi, va propun pe langa masa cu peste si reteta mea preferata.Reteta de prepelita la tava, urmariti reteta, este excelenta: http://www.pprepelite.ro/reteta-de-prepelita-la-tava-retete-prepelite-simple-si-usoare/

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dorada cu sos de rosii