Peste in Hot-Pan

de alinutzika in Peste, 2 Oct 2011 | 9385 vizualizari

 

Am primit niste peste de la soacra mea, dar nu stiu cum se numeste. L-am primit gata curatat si taiat.
M-am gandit sa il prepar in tigaia mea draga si n-am facut rau. A iesit foarte gustos!

 

INGREDIENTE

  • peste
  • L-am condimentat cu tot ce am gasit in dulap:
  • sare,
  • piper,
  • usturoi,
  • cimbru,
  • ienibahar,
  • maghiran,
  • oregano,
  • tarhon,
  • busuioc, etc.
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste in Hot-Pan:

Am pus pestele condimentat intr-un castron si l-am stropit bine cu zeama de lamaie si ulei de masline.

L-am bagat la frigider 2 ore, ca sa se imbine bine gusturile, apoi l-am pus in tigaie si l-am prajit asa simplu, la temperatura medie.

A rezultat un peste fraged si foarte aromat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste in Hot-Pan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon cu sos de lamaie, portocala si vin