Macrou pe pat de ceapa

de Bunica in Peste, 1 Feb 2014 | 8393 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati de cod
  • o ceapa rosie mare
  • o lingura ulei masline
  • o lingurita condimente peste
  • 100 ml. vin alb
  • 1 lingura suc de rosii
  • 1 vf cutit piper macinat
  • 1/2 lingurita sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou pe pat de ceapa:

Pestele se spala,eviscereaza ,taie capetele si cozile si speli bine interiorul.

Ceapa rosie se curata,spala si taie rondele.

Intr-un vas termorezistent si pune o lingura ulei de masline,se aseaza ceapa pe tot fundul vasului,adauga lingura de suc de rosii si vinul.

Pune pestele deasupra,sareaza,pipereaza si condimenteaza cu condimentele de peste.

Se da la cuptorul incins la 160 grade pana se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou pe pat de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]