Peste in crusta de ierburi si sos

de cristinutanicolita in Peste, 1 Mai 2014 | 2591 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pesti cod
  • 2 cepe verzi
  • 1 plic condimente pt peste
  • o legatura marar
  • oregano
  • 2 linguri sos de rosii
  • 100 ml vin alb
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste in crusta de ierburi si sos:

Pestele se curata si se spala bine , se taie bucati.

Condimentele pentru peste se amesteca cu mararul si oregano.

Se trece fiecare bucata de peste prin amestecul de condimente si se pune intr-un vas pt cuptor. Se stropeste cu putin ulei si o canuta de apa.

Se baga in cuptorul preincalzit pt 40 min.

Ceapa verde se toaca marunt , se caleste in putin ulei, se adauga sosul de rosii si vinul. Se lasa pe foc pana scade putin.

Acest sos se adauga peste cand acesta este gata si se mai baga 5 min la cuptor.

Se poate servi alaturi de mamaliguta.

TIPS-URI

1

cui ii place poate adauga si cateva felii de lamaie

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste in crusta de ierburi si sos" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dorada in crusta cu sos de leurda