Peste imbatat

de crisad in Salau, 3 Dec 2009 | 11670 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • peste (salau si cega am avut eu )
  • lamaie
  • ceapa
  • ardei
  • sare
  • ulei
  • rosii
  • usturoi
  • o cana de vin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste imbatat:

se curata pestele  se spala si se da cu sare

se pune pestele  impreuna cu legumele taiate feliute stopit cu zeama de la lamaie  si jumatate de cana de vin la macerat cel putin 2 ore ( eu le pun intr-o punga  si cand o leg la gura scot si aerul din punga )

se pune pestele in tava se stropeste cu putin ulei   se taie felii de lamaie  ,usturoi si putina apa . se acopera cu folie si de da la cuptor pt 15-20 min .apo se ia folia si se mai lasa sa se rumeneasca usor iar  la sfarsit cand e aproape gata  gata se adauga restul de vin  si se mai lasa 5 min

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste imbatat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

liana_geicu 1

03.12.2009, 20:01

nu arata deloc rau pestele tau "imbatat"

ionix 1

05.12.2009, 19:00

ador mancarurile "imbatate"

babi5 1

12.12.2014, 20:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

ieri la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

ieri la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salau cu cascaval la cuptor