File de salau pane

de lucy2002 in Salau, 6 Oct 2019 | 6423 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • file de salau
  • 2 oua
  • 1 ceasca faina alba
  • 1 ceasca pesmet
  • condiment pentru peste
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de salau pane:

Fileul de peste se trece printr-un jet de apa, apoi se pune la scurs. Dupa ce s-a scurs bine, presaram condimente pentru peste si-l lasam 5-7 minute sa se imprieteneasca cu condimentele ;)

Taiem fileul in bucati mari.

Batem bine ouale cu un pic de sare.

Amestecam faina cu pesmetul.

Luam cate o bucata de peste si-l tavalim prin amestecul de faina-pesmet, il trecem prin oul batut pe amabele parti si-l adaugam in tigaia cu ulei ferbine. Il prajim pe o parte si pe alta la foc potrivit pana se rumeneste frumos. Dupa ce s-a rumenit, se scoate pe un platou unde am asezat servetele pentru a absorbi excesul de ulei.

Noi l-am servit cu garnitura de cartofi la cuptor si sos tartar.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "File de salau pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de peste