Peste fiert cu garnitura de spanac

de ianculubita in Pastrav, 21 Apr 2013 | 9319 vizualizari

 

Va recomand sa incercati si voi asa ceva;este minunat de bun!!

 

INGREDIENTE

  • 1-2 pesti (eu am folosit pastrav)
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 telina mica
  • 500 g spanac
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • 1lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste fiert cu garnitura de spanac:

Punem la fiert legumele curatate si taiate (cartofii in jumatati), cu sare. Dupa ce legumele sunt fierte, adaugam pestele curatat si bine spalat iar dupa 15-20 minute oprim focul.

Spanacul curatat, spalat, oparit cateva minute, scurs, taiat marunt, il punem la calit intr-o tigaie cu ulei si usturoi taiat marunt; dupa ce si-a luat aroma de ulei si usturoi, condimentam dupa gust cu sare, piper si putina zeama de lamaie, apoi se poate servi.

Pe farfurie punem peste, jumatati de cartof si spanac.

TIPS-URI

1

peste peste se stoarce lamaie

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste fiert cu garnitura de spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

ianculubita 1

21.04.2013, 19:41

diana_k 1

21.04.2013, 21:21

ionela2682 1

22.04.2013, 09:29

Buuunnnnn...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav picant cu portocala si verdeturi