Peste fara os in vin

de pity19 in Peste, 1 Apr 2014 | 3968 vizualizari

 

Stiu ca pestele pangasius nu este bun , dar sa fim seriosi! Acum ce peste sau carne mai este buna , nici una! .. :)

 

INGREDIENTE

  • peste pangasius ,
  • vin, jumatate de pahar ( eu am avut vin roz ) ,
  • sare,piper,oregano ,
  • unt , usturoi .
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste fara os in vin:

Pregatim pestele : condimentam , punem in tigaia incinsa cu putin unt ( cam 30 gr) , cateva bucatele de usturoi , lasam putin , intoarcem pe ambele parti , adaugam vinul , lasam 5 minute pe fiecare parte , apoi scoatem!

Servim pestele cald!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste fara os in vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Reteta delicioasa de plachie de peste cu usturoi si legume