Peste fara os in vin

de pity19 in Peste, 1 Apr 2014 | 4459 vizualizari

 

Stiu ca pestele pangasius nu este bun , dar sa fim seriosi! Acum ce peste sau carne mai este buna , nici una! .. :)

 

INGREDIENTE

  • peste pangasius ,
  • vin, jumatate de pahar ( eu am avut vin roz ) ,
  • sare,piper,oregano ,
  • unt , usturoi .
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste fara os in vin:

Pregatim pestele : condimentam , punem in tigaia incinsa cu putin unt ( cam 30 gr) , cateva bucatele de usturoi , lasam putin , intoarcem pe ambele parti , adaugam vinul , lasam 5 minute pe fiecare parte , apoi scoatem!

Servim pestele cald!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste fara os in vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta delicioasa de plachie de peste cu usturoi si legume