Peste ,,al cartoccio''si cartofi natur

de nadea68 in Peste, 6 Noi 2013 | 5682 vizualizari

 

Am scris ,,al cartoccio'' dar de fapt inseamna in foaie de aluminiu...mi s-a parut titlu prea lung,fiind reteta italiana sper ca merge...

 

INGREDIENTE

  • 3 bibani
  • 1 kg cartofi
  • usturoi
  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • ulei
  • patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste ,,al cartoccio''si cartofi natur:

Incepem cu pestele...Curatam pestele,il spalam ,inauntru punem un spic de usturoi,rozmarin si un pic de ulei deasupra.Procedam asa cu tot pestele.

Luam trei foi de aluminiu.Pe fiecare foaie punem cate un peste si inchidem bine foaia de aluminiu.

Pestele impaturit in foaie punem intr-o tava si dam la cuptor la 220° cam 30 minute.

Pregatim cartofi.Ii curatam ,ii spalam si-i taiem in patru sau oricum in bucati mai mari.

Punem la fiert intr-o oala cu apa rece,atat cat sa-i acopere.

Cand sunt gata cartofii se scot si se condimenteaza cu ulei,sare,piper si patrunjel.

Scoatem pestele,dam la o parte foaia de aluminiu si servim cu cartofii natur.

Ceva bun si sanatos!

 

TIPS-URI

1

uleiul se poate inlocui cu unt aromatizat

2

pestele se poate servi direct in foaia de aluminiu

3

se poate folosi orice tip de peste

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste ,,al cartoccio''si cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cum pastram icrele proaspete cea mai sigura metoda