Preluata de la Corinuta si adaugat pe ici pe colo a iesit o bunatate!
Aluatul se lasa la decongelat.
Se intinde aluatul pe blatul de lucru si se taie in patrate de aproximativ 6x6 cm. (in functie de diametrul salamului)
Se pune putin ketchup si se intinde uniform.
Se presara ierburi pentru pizza si piper.
Se pune cate o felie de salam.
Se pune un patrat de cascaval peste salam.
Se pun 2-3 felii de masline.
Se acopera totul cu o felie subtire de bacon crud uscat.
Se ia fiecare patrat de aluat si se strang marginile ca la un plic, se lipesc bine si rezulta o pernuta.
Se pun cu partea stransa in jos intr-o tava unsa cu ulei.
Cand sunt toate facute si puse in tava se ung cu ulei si se lasa la crescut 15-20 minute.
Se presara cu ierburi pentru pizza si se introduc in cuptorul preancalzit la 200 grade C pentru 20-25 minute.
Cu 5 minute inainte de a fi gata se scoate tava din cuptor si se presara pernutele cu branza Gouda rasa.
Gand se rumenesc frumos sunt gata.
Se mananca calde dar sunt bune si reci.
Pofta Buna!
1
Ingredientele din pernuta pot diferi in functie de gusturi.
2
Aduce foarte mult cu pizza calzone.