Pernute cu branza si mac

de Patricia Iordache in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2013 | 6042 vizualizari

 

Aceasta reteta o am de la prietena mea din Bacau. Sunt delicioase si sper sa le incercati ;)

 

INGREDIENTE

  • un pachet aluat foietaj (eu am folosit "Bake-it" de la 7 days);
  • 1 lingura plina cu smantana;
  • 250 gr. branza dulce de vaca (bine scursa);
  • 250 gr. branza sarata
  • un ou (pentru uns deasupra);
  • mac
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pernute cu branza si mac:

Lasam aluatul sa se decongeleze la temperatura camerei.

Intindem cu sucitorul o foaie de aluat si o taiem in jumatate.

Intindem compozitia de mai sus (smantana si cele doua tipuri de branza), intindem uniform, rulam si taiem in 8 bucati.

Procedam la fel si cu cealalta lumatate de foaie de aluat.

Tapetam o tava cu hartie de copt, asezam "pernutele", le ungem cu un ou bine batut si presaram deasupra lor, mac din belsug.

Lasam la 170 grade timp de 15-20 minute, pana se rumenesc frumos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pernute cu branza si mac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

loredanaaa 1

16.04.2013, 00:07

diana_k 1

16.04.2013, 09:03

foarte bune pateurile

Patricia Iordache 1

16.04.2013, 09:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mic dejun cu fructe