Perisoare picante

de Miha in Aperitive / Garnituri, 8 Dec 2009 | 7316 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste stelute
  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 3-4 catei usturoi
  • sare si piper
  • boia de ardei
  • 2 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare picante:

Pastele se pun la fiert in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj.

Intre timp, se toaca legumele impreuna cu carnea. Se adauga usturoiul si se condimenteaza, dupa gust.

Dupa ce pastele au fiert se scurg, se pun intr-un castron si se amesteca cu compozitia de carne si legume.

Cu mana uda se formeaza perisoarele, care se pun apoi intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se dau la cuptor la foc mediu, pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare picante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Bunica 1

09.12.2009, 21:20

Mai, mai , mai ce-ti mai trece prin cap ! Dar super idee, felicitari!

luminita20_2006 1

09.12.2009, 22:21

chir f tare imi place ideea

pana_luminita 1

18.12.2009, 16:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de pui