Perisoare picante

de Miha in Aperitive / Garnituri, 8 Dec 2009 | 7446 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste stelute
  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 3-4 catei usturoi
  • sare si piper
  • boia de ardei
  • 2 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare picante:

Pastele se pun la fiert in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj.

Intre timp, se toaca legumele impreuna cu carnea. Se adauga usturoiul si se condimenteaza, dupa gust.

Dupa ce pastele au fiert se scurg, se pun intr-un castron si se amesteca cu compozitia de carne si legume.

Cu mana uda se formeaza perisoarele, care se pun apoi intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se dau la cuptor la foc mediu, pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare picante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de pui in bacon