Ciuperci umplute cu carne tocata si legume, reteta simpla si gustoasa la indemana oricui
Ciupercute umplute am adus astazi pentru voi, delicioase, apetisante si la indemana oricui!
Pentru aceasta reteta vom avea nevoie de: ciuperci, carne tocata, ceapa, morcov, ardei kapia
Ingrediente pentru Ciuperci umplute cu carne tocata si legume, reteta simpla si gustoasa la indemana oricui:
Cum se prepara Ciuperci umplute cu carne tocata si legume, reteta simpla si gustoasa la indemana oricui:
Spalam ciupercile, indepartam cozile, le lasam la scurs cu gura in jos pe un prosop curat, apoi le presaram cu sare.
Curatam ceapa, o tocam marunt, morcovul il decojim si il facem cubulete mici.
Ardeiul kapia il taiem bucatele, iar cozile ciupercilor le tocam.
Intr-o tigaie incingem uleiul, adaugam legumele si le innabusim 3-4 minute.
Incorporam carnea tocata, amestecam bine sa nu se formeze cocoloase, apoi turnam 1/2 cana cu apa.
Condimentam cu sare, piper si lasam sa scada la foc potrivit.
Cand este gata, punem pasta de tomate, mai lasam 1 minut pe foc, apoi tragem tigaia deoparte, adaugam mararul si patrunjelul verde, tocate marunt.
Tapetam cu hartie de copt o tava, asezam ciupercile si cu o lingurita punem umplutura.
Deasupra presaram cascaval ras.
Introducem ciupercutele in cuptorul incins. Reglam o temperatura potrivita si le lasam pana se rumenesc deasupra, dar totodata incercam si ciupercile cu o furculita sa vedem daca sunt bine patrunse.
Le scoatem cand sunt gata, le lasam putin la racorit si sunt gata de servit! Sa aveti pofta!
Ciuperci umplute, cu doar câteva ingrediente poți savura un aperitiv gustos cu efort minim. Simplu de facut, dar foarte bune sunt si Ciuperci umplute cu cascaval
Va recomandam cu drag si reteta Ciupercute umplute cu spanac si orez