Perișoare în sos tomat cu capere și măsline, acompaniate de Serpentine de la Băneasa

de Panacris in Mancaruri cu carne, 29 Iul 2014 | 3559 vizualizari

COMENTARII (19)

Bunica 1

29.07.2014, 20:06

Place!

MotanLaOale 1

29.07.2014, 20:13

Lorra 1

29.07.2014, 20:14

Buna, bun, bun

Ela68 1

29.07.2014, 20:16

foarte bune

Merisor 1

29.07.2014, 20:16

Ce bunatate!

botcrina 1

29.07.2014, 20:22

Panacris 1

29.07.2014, 20:27

Mai mult mi-a luat să postez rețeta, decât prepararea în sine )

Constelatialeu 1

29.07.2014, 20:54

Anett 1

29.07.2014, 21:05

hmm super!

mihaelar63 1

29.07.2014, 21:12

Suna bine de tot Cat despre serpentine ...cred ca te-a prins un microb auto ))

babi5 1

29.07.2014, 21:17

:_bd

Rocsi 1

29.07.2014, 21:29

AnyCostescu 1

29.07.2014, 23:51

Hmmmmmm

Geanina87 1

30.07.2014, 06:45

Panacris 1

30.07.2014, 07:52

Mulțumesc pentru aprecieri Bucătăraşi dragi!

anca_rm 1

30.07.2014, 08:13

mamaieelena 1

30.07.2014, 09:29

bun

Lavinia 1

30.07.2014, 14:37

foarte gustoase

MOKUSKA 1

30.07.2014, 17:21

Arata foarte bine si cred ca au fost foarte gustoase perisoarele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui la Multicooker