Perisoare cu smantana

de nadiuta123 in Mancaruri cu carne, 16 Feb 2012 | 4123 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carne tocata
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • 3 oua
  • 1 ceasca smantana
  • paste mici rotunde
  • cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare cu smantana:

Perisoarele:Se pregateste carnea ca pentru perisoare

Sosul:Se incinge putin ulei de masline in care se calesc cele 2 cepe curatate ,spalate si tocate marunt.Dupa ce ceapa se prajeste bine se adauga un pahar cu apa si se adauga perisoarele sa fiarba.

Intr-o olicica se pune apa la foc sa fiarba in care se pun 2 cani de paste mici rotunde si se lasa sa fiarba. Dupa ce toate au fiert se adauga pastele peste perisoare si se adauga si putin cascaval dat pe razatoare.Se mai tin 5 minute si se dau jos de pe foc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Perisoare de pui cu smantana