Perisoare cu smantana

de nadiuta123 in Mancaruri cu carne, 16 Feb 2012 | 4504 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carne tocata
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • 3 oua
  • 1 ceasca smantana
  • paste mici rotunde
  • cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare cu smantana:

Perisoarele:Se pregateste carnea ca pentru perisoare

Sosul:Se incinge putin ulei de masline in care se calesc cele 2 cepe curatate ,spalate si tocate marunt.Dupa ce ceapa se prajeste bine se adauga un pahar cu apa si se adauga perisoarele sa fiarba.

Intr-o olicica se pune apa la foc sa fiarba in care se pun 2 cani de paste mici rotunde si se lasa sa fiarba. Dupa ce toate au fiert se adauga pastele peste perisoare si se adauga si putin cascaval dat pe razatoare.Se mai tin 5 minute si se dau jos de pe foc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

ieri la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Perisoare de pui cu smantana