Penne rigate cu ciuperci si sos alb

de ilinca_rox in Penne, 9 Feb 2014 | 6762 vizualizari

 

Pastele sunt una din mancarurile mele preferate :X si le pregatesc destul foarte des, dar niciodata fara usturoi pentru ca il ador :X
Sper sa va placa si voua!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr penne rigate
  • 280 gr ciuperci feliate Bonduelle
  • 4 linguri smantana 12% grasime
  • 100 gr branza de vaca
  • 5 graunti usturoi
  • masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • oregano
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne rigate cu ciuperci si sos alb:

Intr-o oala se pune apa la fier cu putina sare si putin ulei. Cand a inceput sa clocoteasca se adauga pastele la fiert pentru 10-12 minute (in functie de instructiunile de pe ambalaj). Cand sunt fierte se scot in sita si se lasa la scurs pana se pregateste sosul.

Se pregatesc ingredientele pentru sos: usturoiul se toaca marunt, iar branza se marunteste.
Intr-o tigaie se pune la incins putin unt. Se adauga ciupercile si se lasa la calit 2 minute, apoi se adauga si usturoiul si se mai lasa inca 2 minute la foc mic. Peste acestea se adauga smantana, se amesteca si apoi se pune si branza de vaca. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si oregano.


Pennele se amesteca cu sosul alb cu ciuperci si se decoreaza cu masline tocate marunt si patrunjel.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne rigate cu ciuperci si sos alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste integrale cu carne tocata