Penne cu ton

de deyutzky in Penne, 22 Aug 2015 | 4215 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aprox. 200 g paste Penne
  • 1 cutie ton (170g)
  • 3-4 catei de usturoi
  • ulei
  • 6-7 linguri sos de rosii
  • sare si piper dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu ton:

Intr-o oala punem la fiert apa cu putina sare si o lingura de ulei. Cand apa incepe sa clocoteasca punem pastele si le lasam sa fiarba dupa indicatiile de pe ambalaj.

Intre timp curatam, spalam si maruntim usturoiul. Punem cateva linguri de ulei intr-o tigaie, adaugam usturoiul si putina apa si lasam pe foc aprox. 2 minute.

Adaugam tonul si sosul de rosii si mai lasam 2-3 minute, amestecand din cand in cand. Daca vi se pare sosul prea gros, adaugati 1/2 cana de apa.

Dupa ce pastele sunt fierte le scurgem bine de apa, le adaugam in tigaie si amestecam. 

Adaugam sare si piper dupa gust si mai lasam la foc mic 1-2 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu ton" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne in sos de Vodka