Penne cu legume mexicane si mezeluri

de vero_closca in Penne, 18 Mai 2010 | 9730 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet paste(eu am folosit penne)
  • 1 pachet amestec de legume mexicane
  • 250g mezel(eu am folosit salam de casa)
  • 100g kaizer
  • 2 fire usturoi verde
  • 1 rosie mare
  • sare
  • piper
  • oregano
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu legume mexicane si mezeluri:

Se fierb pastele dupa instructiunile de pe pachet.

Salamul si kaizerul se taie cubulete si se pune la calit intr-o tigaie cu ulei,apoi se adauga si usturoiul tocat marunt si amestecul de legume mexicane. Se calesc pana se inmoaie legumele apoi se adauga si rosia taiata cubulete,sare,piper si oregano dupa gust si se mai calesc cam 5minute.se amesteca cu pastele si se servesc.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu legume mexicane si mezeluri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Bucataras Medi 1

18.05.2010, 18:12

nu v-am mai spus ca si in bucatarie e primavara?......................

nadina73 1

18.05.2010, 20:44

foarte bine arata,medi pe unde umbli ,pe ela unde ai lasat-o?

Corinuta 1

21.05.2010, 10:28

Am facut ieri si am mancat doua portii,nu doar arata bine ci e si foarte gustoasa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos bechamel, ciuperci si mozzarella