Penne cu dovlecei si parmezan

de - Andreea - in Penne, 11 Mar 2013 | 6150 vizualizari

 

O reteta foarte simpla,ieftina si satioasa :) ...

 

INGREDIENTE

  • 350 gr paste forma penne
  • 300 gr dovlecei
  • 3 oua
  • 40 gr parmezan ras
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu dovlecei si parmezan:

Se spala dovleceii , se taie in cuburi si se pun intr-o tigaie cu putin ulei incins.Se gatesc pentru 10 minute.Se presara sare si se continua la foc mic pentru inca 5 minute.

Ouale se bat spuma impreuna cu parmezanul.Se adauga piper dupa gust.

Pastele se fierb in apa sarata conform indicatiilor de pe ambalaj.Circa 10 minute.

Cind au fiert,se scurg de apa si se adauga peste dovlecei in tigaie.Se mai adauga  2 linguri apa si ouale batute.Se amesteca totul la foc mic pine ce oul s-a inchegat bine.

Se servesc fierbinti.

TIPS-URI

1

Se amesteca din cind in cind pastele cit timp fierb pentru a evita ca acestea sa se prinda.

2

Dupa plac se poate adauga parmezan si deasupra pastelor cind sunt servite.

3

Un tip recomndat de paste pentru aceasta reteta sunt si pastele tip tagliatelle.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu dovlecei si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Penne cu dovlecei si piept de pui