Penne carbonara, reteta simpla si rapida, reinterpretata cu succes
Nu mai stiu unde citisem ca pastele carbonara nu se fac cu smantana…asa o fi?
Eu fac pastele astea cu smantana si ies taaare bune! In plus, dureaza doar 15 minute si sunt gata!
Ingredinte pentru Penne carbonara, reteta simpla si rapida, reinterpretata cu succes:
Cum se prepara Penne carbonara, reteta simpla si rapida, reinterpretata cu succes:
Nu stiu de ce, dar mie imi plac pennele pentru carbonara, asa ca fierbem pastele dupa cum scrie pe pachet.
Intre timp punem untul intr-o tigaie de teflon si cand s-a topit adaugam cativa catei de usturoi, intregi si chiar necuratati de coaja, doar pentru aroma. Punem apoi kaizerul taiat feliute si il lasam sa se rumeneasca putin. Il scoatem apoi din tigaie si indepartam usturoiul. Galbenusurile le amestecam cu smantana, putina sare si piper si adaugam si kaizerul.
Cand pastele sunt fierte, le scurgem bine de apa si le punem fierbinti peste amestecul cu smantana si kaizer. Amestecam bine de tot si apoi presaram parmesan deasupra.
Carbonara dupa reteta clasica, cu putine ingrediente si facuta bine are un gust senzational! O alta reteta cu paste, delicioasa si rapida este aceasta Spaghetti cu ciuperci
Un desert grozav de bun si aromat Farfalle cu branza dulce si portocale