Pavlova cu fructe-Reteta cu nr.300

de Constelatialeu in Dulciuri, 30 Sep 2013 | 4485 vizualizari

 

Am vrut sa-mi danseze si mie balerina asta,ca doar am implinit 300 de retete.I-am promis ca-i fac o fusta frumoasa,acum ca mi-a iesit sau nu,ramane sa apreciati voi....
PS.Ador bezeaua,sunt fana ei.....

 

INGREDIENTE

  • ''Fusta Pavlovei''
  • 3 albusuri
  • 175 g zahar cu granulatie medie
  • 1 lingurita otet de vin alb
  • 1 lingurita de amidon
  • Umplutura
  • 200 ml smantana pt.frisca 32% grasime
  • 100 ml smantana peste 60 % grasime
  • 50 g zahar pudra
  • 1 rodie
  • 30-40 g zmeura
  • 20 g coacaze rosii
  • ciocolata rasa
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pavlova cu fructe-Reteta cu nr.300:

Albusurile le batem bine cu un praf de sare, apoi adaugam zaharul, cate o lingura si apoi mixam foarte bine. Repetam procedura pana terminam zaharul. Apoi adaugam otetul si mixam 2 minute. La final adaugam amidonul si la fel mixam 2 minute.

Tapetam o tava (eu am folosit o tava de tarta) cu hartie de copt si intindem bezeaua, care devine fusta balerinei, fiecare o face cum vrea. Dam la cuptor bezeaua timp de 1 ora-1 ora si 15 minute, la temperatura de 130-150 grade, se lasa focul mic.

Cand este gata se lasa sa se raceasca si se pregateste frisca. Eu n-am batut-o foarte tare, am lasat frisca mai moale. Intintem frisca peste bezea iar apoi fructele si la final radem ciocolata deasupra.

TIPS-URI

1

dupa fiecare lingura de zahar pusa sa se mixeze 2-3 minute ,pentru a obtine un miez deosebit,poros,la uscarea bezelei

Daca ti-a placut reteta noastra "Pavlova cu fructe-Reteta cu nr.300" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pavlova cu mix de fructe