Patrunjel verde si iarna

de alinutzika in Conserve, 17 Iul 2011 | 9663 vizualizari

 

E o metoda foarte usoara si sigura de a pastra aroma cat si culoarea naturala a patrunjelului.

 

INGREDIENTE

  • patrunjel -frunze
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Patrunjel verde si iarna:

Se toaca cu robotul patrunjelul si se pune in formele pentru gheata ale congelatorului. Se adauga putina apa deasupra, ca sa il lege mai bine. Se lasa de pe o zi pe alta la inghetat, apoi se scoate si se pune intr-o punga si se baga din nou la congelator.Puteti sa il lasati tot in formele de gheata, daca doriti si nu va incurca.

Cand faceti iarna supe, ciorbe sau tocanite, doar luati cubul de patrunjel din congelator si il puneti in oala sau il dezghetati (depinde la ce il folositi). Patrunjelul arata ca si cum ar fi proaspat cules din gradina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Patrunjel verde si iarna" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

Lau 1

18.07.2011, 14:02

interesant asa cubulete

adasev12 1

18.07.2011, 14:23

interesant eu toc patrunjelul asa verde si il pun in congelator in folie...e f usor de folosit cand ai nevoie...la metoda ta nu m-am gandit...

alinutzika 1

18.07.2011, 23:12

mie mi se pare foarte usoara metoda asta...patrunjelul e tocat gata si e exact cat trebuie pt o portie de mancare normala (pt 4 persoane aprox. )
Scoti un cubulet, il arunci in oala....si GATA!!!
Eu mi-am pus vreo 4 pungi de cubulete pt iarna...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]