Gogosari cu sos de mustar

de MIUTA in Conserve, 13 Sep 2011 | 22282 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosari
  • 500ml ulei
  • un borcan de 420 g mustar clasic
  • 200 ml otet
  • 200 gr zahar tos
  • foi de dafin
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari cu sos de mustar:

 Gogosarii se curata,se spala si se pun la scurs.

Se taie feliute si se calesc pe rand cateva minute(2-3 minute) in ulei.

Se scot din ulei cu o strecuratoare si se pun intr-un vas.

La fel se procedeaza cu toti gogosarii.

In uleiul ramas adaugam zaharul,otetul mustarul si condimentele.

Eu am pus mai mult mustar(un borcan si jumatate de) deoarece ne place mai mult sos.

Se amesteca repede cu un tel pana devine un sos.

Gogosarii se pun in sos si se mai fierb inca 3-4 minute.

Se pune fierbinte in borcanele fierbinti scoase din cuptor si se baga in pat cald pana a doua zi.

A doua zi se pun in camara.

Se servesc cu friptura,snitele,mici,chiftele etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari cu sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zacusca de vinete picanta