Patrunjel verde pentru iarna

de Dea_Dea in Conserve, 31 Iul 2013 | 12301 vizualizari

 

Se mentine verde si da savoare mancarurilor!

 

INGREDIENTE

  • 3 legaturi de patrunjel
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Patrunjel verde pentru iarna:

Patrunjelul se spala.

Se taie coditele.

Se toaca.

Se pune in borcan un strat de patrunjel, apoi o lingurita de sare, iar partunjel si tot asa.(ultimul rand va fi sare).

Se pastreaza in frigider.

TIPS-URI

1

Asa se mentine verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Patrunjel verde pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

laura_n 1

31.07.2013, 10:22

Dea, eu nu mai pun, gasesc tot anul patrunjel verde )

laura_n 1

31.07.2013, 10:23

de fapt nu am pus niciodata, cred

Rocsi 1

31.07.2013, 10:57

Harnicuto

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prune marinate