Pateuri cu mere

de marcela1979 in Dulciuri, 29 Noi 2012 | 4111 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj congelat
  • mere 1kg
  • scortisoara 1 lingurita
  • zahar 2 linguri
  • 1 ou pt uns
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu mere:

Merele se curata si se dau pe razatoare.Se pun la calit intr-o tigaie cu 2 linguri de zahar si la sfarsit o lingurita de scortisoara.Se lasa sa se raceasca.

     Aluatul de foietaj se decongeleaza la temperatura camerei, se taie patratele ,se intinde putin cu sucitorul.Pe o parte a patratelului se pune o lingurita de mere si se acopera cu cealalta parte presand cu degetele marginile.Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt ,se ung cu ou batut si se dau la cuptorul incins la foc mediu spre mare pana se rumenesc.Se servesc calde sau reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu mere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Palmieri