Pateuri cu mere

de marcela1979 in Dulciuri, 29 Noi 2012 | 4440 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj congelat
  • mere 1kg
  • scortisoara 1 lingurita
  • zahar 2 linguri
  • 1 ou pt uns
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu mere:

Merele se curata si se dau pe razatoare.Se pun la calit intr-o tigaie cu 2 linguri de zahar si la sfarsit o lingurita de scortisoara.Se lasa sa se raceasca.

     Aluatul de foietaj se decongeleaza la temperatura camerei, se taie patratele ,se intinde putin cu sucitorul.Pe o parte a patratelului se pune o lingurita de mere si se acopera cu cealalta parte presand cu degetele marginile.Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt ,se ung cu ou batut si se dau la cuptorul incins la foc mediu spre mare pana se rumenesc.Se servesc calde sau reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu mere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

ieri la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Rosinenschnecke sau Melcisori cu stafide