Pateu de soia

de gospodinadecriza in Mancaruri de post, 18 Mar 2010 | 14586 vizualizari

 

O reteta foarte buna in post!

 

INGREDIENTE

  • -1 cana boabe de  soia
  • - 3,4 linguri ulei de masline
  • -  cativa catei de usturoi
  • - masline
  • - optional:
  • suc de rosii, lamaie
  • - sare, chimen
  • - verdeata: patrunjel marar
  • - o cana cu apa in care a fiert
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateu de soia:

Modul de preparare e cel de la humus (pateul de naut).

Boabele de soia se pun la inmuiat in multa apa, peste noapte. Dimineata, se pun la fiert, intr-o oala mare, aproape 2 ore. Dupa ce au fiert, se scurg de apa, se lasa sa se raceasca putin, si apoi punem la robot sau blender, impreuna cu uleiul, o cana cu apa in care a fiert (sau mai putin, in functie de cum dorim pasta) ceapa, usturoiul, lamaia, sucul de rosii si condimentam.

Acoperit, poate fi pastrat la frigider 2, 3 zile.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu de soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

nadina73 1

18.03.2010, 21:32

cred ca e grozav de bun ,cu siguranta am sa incerc reteta,grozava

gospodinadecriza 1

18.03.2010, 23:07

Si eu am pe lista mea retete de la tine! Si acum am la inmuiat boabe de soia! Nu stiu ce voi face cu ele, inca! Hai la nani!

gaby_duceag 1

30.03.2010, 08:38

gospodino, ce coincidenta de initiale.GDC a fost numarul de la prima noastra masina si se "traducea"GABRIELA,DUCEAG,CEZAR(NUMELE MEU+AL SOTULUI.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de soia cu cus-cus