Negresa de post cu banane

de cristinutanicolita in Mancaruri de post, 29 Noi 2015 | 8251 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani zahar
  • 2 cani apa minerala
  • 5 lg gem de prune
  • 1/2 cana ulei
  • 1 praf de copt
  • 4 cani faina
  • 3 lg cacao
  • 2 banane+2 lg zahar
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post cu banane:

Se da drumul la cuptor.

Apa se bate cu zaharul pana acesta din urma se topeste.

Se adauga uleiul, dulceata si se bate bine.

Adaugam faina, cacao si praful de copt.

Omogenizam totul si punem in tava tapetata cu hartie de copt.

Taiem bananele felii si le punem peste blat. Presaram si cele 2 lg de zahar.

Lasam la cuptor, la foc mediu cca min. sau pana trece testul scobitorii.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post cu banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (17)

Zamfira 1

30.11.2015, 10:31

Fantastica!!!

Gicuta 1

03.12.2015, 09:09

Minunata!

RODIMUR 1

27.04.2021, 20:02

Îmi place! Minunată idee!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Hummus