Pate din ficat de pasare

de aziz in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2012 | 4798 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 ficatei de pasare de preferinta proaspat
  • o ceapa marisoara
  • un catel de usturoi
  • o lingura de otet
  • 75 gr unt la temperatura camerei
  • o lingura pasta de tomate
  • sare,piper
  • supa instant
  • oregano,busuioc......sau ce va place 

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate din ficat de pasare:

Punem ficatelul sa dea cateva clocote cu lingura de otet. Ceapa se taie si se caleste in putin ulei, iar la sfarsit se adauga si pasta de tomate. Intr-un castron se pun ficateii fierti cu ceapa calita, untul la temperatura camerei + condimentele preferate si cu blenderul amestecam pana obtinem o pasta fina. La inceput va fi ceva mai moale ca ingredientele sunt calde insa o data pus in frigider se va obtine o pasta usor de intins si delicioasa si sanatoasa......:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pate din ficat de pasare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

mena29 1

09.01.2012, 15:15

Place!

Mihaela11_jo 1

17.01.2012, 11:27

Foarte aromat
Si eu am facut vineri ca nu mancam"borc"

aziz 1

17.01.2012, 15:12

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pateu de ficat