Pate de mazare si ceapa verde

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 13 Apr 2010 | 6620 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 fire de ceapa verde, tocata
  • 200 gr mazare 
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • coaja rasa de la ½ lamaie
  • ½ lingurita menta tocata
  • 1 lingurita sare de mare cu ierburi aromate
  • 1 lingurita miere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate de mazare si ceapa verde:

Se pune intr-o cratita aprox. o cana cu apa la fiert.Se adauga ceapa si mazarea si se lasa sa fiarba 10 minute.Dupa ce legumele au fiert, se scurg si se trec ptrintr-un jet de apa rece apoi pun intr-un vas.Se adauga restul ingredientelor si se paseaza pana cand se obtine o pasta fina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pate de mazare si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mazăre galbenă bătută