Pate de ficat de pui(de casa)

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 29 Ian 2011 | 7606 vizualizari

 

Am tot vazut la fete si am zis sa incerc si eu .

 

INGREDIENTE

  • ficat de pui 500 gr
  • 2 cepe rosii mici
  • busuioc
  • unt 100 gr
  • cimbru
  • o foaie de dafin
  • 3-4 boabe de piper
  • marar verde
  • piper macinat
  • sos de soia
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate de ficat de pui(de casa):

Se spala ficateii si se pun la fiert in apa in care am adaugat o foaie de dafin si piper boabe.Dupa ce au fiert se scurg. Intr-o craticioara se pune ulei si se pune ceapa tocata marunt la calit,dupa care se adauga ficateii,se lasa sa se caleasca impreuna si se adauga sosul de soia si piper macinat dupa gust.Se amesteca pana scade din sosul format,apoi se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.Dupa ce s au racit se dau prin masina de tocat carne sau se pun in blender,eu i am pasat cu furculita ca nu am nici de una,se adauga untul si se amesteca pana se obtine o pasta.Se adauga busuioc,cimbru dupa gust si marar verde tocat.Se serveste pe felii de paine prajita cu castraveciori murati si ketchup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pate de ficat de pui(de casa)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu piept de pui