Pate de ficat de pui(de casa)

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 29 Ian 2011 | 7559 vizualizari

 

Am tot vazut la fete si am zis sa incerc si eu .

 

INGREDIENTE

  • ficat de pui 500 gr
  • 2 cepe rosii mici
  • busuioc
  • unt 100 gr
  • cimbru
  • o foaie de dafin
  • 3-4 boabe de piper
  • marar verde
  • piper macinat
  • sos de soia
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate de ficat de pui(de casa):

Se spala ficateii si se pun la fiert in apa in care am adaugat o foaie de dafin si piper boabe.Dupa ce au fiert se scurg. Intr-o craticioara se pune ulei si se pune ceapa tocata marunt la calit,dupa care se adauga ficateii,se lasa sa se caleasca impreuna si se adauga sosul de soia si piper macinat dupa gust.Se amesteca pana scade din sosul format,apoi se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.Dupa ce s au racit se dau prin masina de tocat carne sau se pun in blender,eu i am pasat cu furculita ca nu am nici de una,se adauga untul si se amesteca pana se obtine o pasta.Se adauga busuioc,cimbru dupa gust si marar verde tocat.Se serveste pe felii de paine prajita cu castraveciori murati si ketchup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pate de ficat de pui(de casa)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute