Pate de ficat de pui(de casa)

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 29 Ian 2011 | 7161 vizualizari

COMENTARII (16)

Rocsi 1

29.01.2011, 11:15

gaby_duceag 1

29.01.2011, 11:15

Foarte bun!

marcela1979 1

29.01.2011, 11:16

da intr adevar e bun

RuxyRux 1

29.01.2011, 11:42

Super bun!

elena1988 1

29.01.2011, 12:11

marcela1979 1

29.01.2011, 12:23

multumesc fetelor

DIANA B 1

29.01.2011, 12:55

Le-as pe toate 4 , dar oare au mai ramas ???

marcela1979 1

29.01.2011, 12:57

da onesta mai este putinasa ca hai repede

Cris2711 1

29.01.2011, 13:06

o idee buna Carla imi place

LUK 1

29.01.2011, 14:14

mirela0911 1

29.01.2011, 16:17

Cred ca o sa fac si eu

mena29 1

29.01.2011, 22:14

Imi place!

Mihaela11_jo 1

29.01.2011, 23:13

Delicios
Si mie imi place sa fac pateu de casa( adaug si o lingurita de mustar)

mamaieelena 1

29.01.2011, 23:59

ce bine arata

Sylvia 1

03.02.2011, 18:50

Super retat si e f sanatoasa nu am facut de ceva vreme

MIUTA 1

09.02.2011, 17:40

foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rosti cu pastrama de pui